Formule 1

LINE-UP: McLaren in hun nopjes met nieuwe deal Piastri: "Hij maakt voortdurend indruk met zijn prestaties, werkethiek en houding"

Uitgegeven door Wim Boekel • 20 september 2023 12:44

Teambaas Andrea Stella en McLaren CEO Zak Brown zijn blij met de verlenging van het contract met hun pupil Oscar Piatri en benadrukt de bijdrage die de Australiër levert bij het team.

Oscar Piastri


"Het is fantastisch om te bevestigen dat Oscar een meerjarige verlenging bij het team heeft getekend”, aldus Stella. “Oscar is een aanwinst voor McLaren en maakt voortdurend indruk met zijn prestaties, werkethiek en houding, dus het was een makkelijke beslissing voor het team. Hij heeft al bewezen een centrale rol te spelen in het team, dus het is geweldig om zijn vertrouwen te krijgen als we in de toekomst weer kampioen willen worden. Ik kijk ernaar uit om hem samen met ons te zien ontwikkelen terwijl we deze reis samen voortzetten."

Waar Brown aan toevoegt: "Ik ben verheugd om onze samenwerking met Oscar voort te zetten tot het einde van 2026. Hij is een ongelooflijk talent en een aanwinst voor het team, dus het is fantastisch om ons voor de lange termijn aan elkaar te verbinden. Oscar bewijst nu al wat hij kan op de baan en heeft een grote rol gespeeld in de ommekeer die we dit seizoen tot nu toe hebben gehad. Hij past perfect in het team en wordt echt gewaardeerd door de hele McLaren Racing-familie. Ik ben benieuwd hoe hij blijft groeien, zowel op als naast de baan."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS