Formule 1

LINE-UP 2024 Alfa Romeo F1 Team Stake met Valtteri Bottas, Zhou Guanyu en Théo Pourchaire

Uitgegeven door Bas Kaligis • 14 september 2023 09:31

Hinwil - Alfa Romeo F1 Team Stake gaat het seizoen 2024 in met een ongewijzigde line-up. Het team bevestigde dat de huidige coureurs Valtteri Bottas en Zhou Guanyu hun relatie met het team uit Hinwil voor het derde achtereenvolgende jaar zullen voortzetten.

Alfa Romeo


In de aanloop naar de Grand Prix van Singapore, waar het team zijn puntenreeks wil verlengen, heeft Alfa Romeo F1 Team Stake alle puzzelstukjes op hun plaats gelegd en ervoor gezorgd dat het snelle en opwindende rijderspaar - met een extra dosis extra ervaring van de afgelopen 24 maanden - de groei en ontwikkeling van het Zwitserse team blijft voeden nu het een nieuw tijdperk ingaat. Het is een keuze die de waarde van stabiliteit benadrukt en de belangrijke reis van teambuilding in de afgelopen twee seizoenen eer aandoet.

Alfa Romeo F1 Team Stake kondigde ook de verlenging aan van de relatie met 2023 FIA F2-kampioenschapsleider Théo Pourchaire als een van de reservecoureurs. De jonge Fransman, nog maar 20 jaar oud, wist een druk raceprogramma te combineren met zijn belangrijke werk in de simulator in Hinwil en droeg zo bij aan de groei van het team gedurende het seizoen.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS