Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

LINE-UP: GRT Grasser gaat gevecht aan in ADAC GT Masters met sterke rijders in vier Lamborghini's

Uitgegeven door Pascal Wekema • 9 februari 2021 17:43 • Print artikel

Het nieuwe seizoen van de ADAC GT Masters gaat in het weekend van 14 mei van start in Oschersleben. Het GRT Grasser team gaat voor niks minder dan de overwinning en komt met een sterke line-up aan de start. Er worden dit jaar vier Lamborghini Huracán GT3 Evo's ingezet.

Lamborghini Huracán GT3 Evo GRT Grasser ADAC GT Masters
De rijders Mirko Bortolotti en Albert Costa Balboa zullen samen een Lamborghini bezetten en een duo vormen. In de tweede bolide komt de terugkerende Rolf Ineichen die met 36 klasse-overwinningen in het Pirelli-Trophy klassement eerder succesvol was in de serie. Hij zal weer een team vormen met zijn teamgenoot van 2019, Franck Perera.

De derde Huracán wordt bezet door onze landgenoot Steijn Schothorst die net als vorig jaar met Tim Zimmermann een duo vormt. Het tweetal wist vorig jaar tijdens hun debuutseizoen in de ADAC GT Masters al drie pole positions en een podium te veroveren.

Voor de vierde wagen is teambaas Grasser nog in onderhandeling. De eerste coureur is bekend en de onderhandelingen met nummer 2 lopen op dit moment nog.

GRT Grasser Lamborghini Huracán GT3 Evo ADAC GT Masters

Het komende jaar wordt alweer het tiende seizoen dat GRT Grasser Racing uitkomt in de serie en het Oostenrijkse team wil dit jubileum bekronen met de titel.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS