Autosport Internationaal Toerwagens • Autonieuws

Kia Stonic nu ook als Sports Edition: speciale editie staat bol van de luxe en hightech features

Uitgegeven door Johan Vis • 9 juni 2020 14:00

Kia Motors lanceert de Stonic Sports Edition. De in gelimiteerde oplage geproduceerde editie biedt veel uitrusting en een sportief design en is nu te bestellen vanaf € 23.995.

Kia Stonic nu ook als Sports Edition
De Stonic Sports Edition is gebaseerd op de luxe DynamicLine en heeft van het designteam van Kia een aantal unieke stylingdetails meegekregen. Van buiten onderscheidt de nieuwste uitvoering van de compacte crossover zich onder meer met zijn LED-achterlichten, privacy glass, 17-inch lichtmetalen velgen, stoere dakrails, mistlampen vóór en zilver gekleurde skid plates vóór en achter. Hij is optioneel verkrijgbaar als ‘two-tone’ met een contrastkleur voor het dak en de buitenspiegels.

Van binnen vallen het D-shape stuurwiel met geperforeerd leder en de speciale stof/lederlookbekleding op. De Sports Edition biedt keuze uit twee verschillende interieurdesigns: Orange of Grey. Met het Colour Pack Grey is het binnenste van de Stonic uitgevoerd in gedistingeerde donkere tinten en wanneer wordt gekozen voor het Colour Pack Orange, zijn het dashboard, het stuur en de stoelbekleding voorzien van opvallende afwerkingsdetails in dé kleur van Nederland.

De speciale editie staat bol van de luxe en hightech features, waaronder een 7" full map navigatiesysteem met achteruitrijcamera en TomTom Live Services, voorbereiding voor Apple CarPlay en Android Auto, Digitale Radio (DAB+), cruise control, parkeersensoren achter en elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels. Ook standaard: airconditioning, een lichtsensor en statische bochtverlichting.

De Kia Stonic Sports Edition is per direct te bestellen en uit voorraad leverbaar. Hij heeft de 74kW/100pk sterke 1.0 T-GDI benzinemotor en is er vanaf € 23.995*.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS