Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

Kevin Magnussen ondanks gefrustreerd gevoel: "Deze ervaring zorgt ervoor dat ik het nog meer wil winnen"

Uitgegeven door Wim Boekel • 25 augustus 2021 04:30 • Print artikel

Kevin Magnussen reed de 24 uur van Le Mans met zijn vader Jan Magnussen. Een droom kwam uit voor de Denen, maar de race uitreden deden ze niet, doordat Highclass Racing zoveel tegenslag kende.

24 Heures du Mans. Magnussen père et fils, une histoire d’héritage @KevinMagnussen @janmagnussen @HighClassRacing #lemans24 #lemans https://t.co/mT0wjRTVJ9 via @lemainelibre

— Le Maine Libre.fr (@lemainelibre) August 22, 2021


“Het mag duidelijk zijn dat dit niet het resultaat was, wat we wilden of zelfs verwacht hadden. Maar de kans om deze race met mijn vader te doen, is iets waar we al jaren over spraken”, vertelde de voormalig F1-coureur tegenover het Engelse Autosport. “Om mijn vader mijn teamgenoot te noemen is gaaf. Hij won Le Mans zelf en ik richt mij er op om dat in de toekomst te doen. Het was echt gaaf om teamgenoot te zijn en iets wat ik mij voor de rest van mijn leven herinner.”

“Hier in Le Mans rijden is geweldig, hoewel het niet een goed gevoel was omdat je gefrustreerd was in de race. Ondanks dat is het een mooie circuit en evenement. Deze ervaring zorgt er voor dat ik het nog liever wil winnen.”

A young Kevin Magnussen with his dad Jan (Stewart-Ford). Belgian GP, Spa, 22nd-24th August 1997. #F1 pic.twitter.com/RH6eLhcpd7

— F1 in the 1990s 🚦🏎🏁🏆🍾 (@1990sF1) August 24, 2021

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS