Karting • Karting Diversen

Kartclub Venray organiseert zaterdag 18 juli clubrace; schrijf je snel in!

Uitgegeven door Bas Kaligis • 3 juli 2020 10:28 • Print artikel

Kartclub Venray organiseert zaterdag 18 juli clubrace op RaceWay Venray in Limburg. Op zaterdag 4 juli en zaterdag 11 juli kan er getraind worden door kinderen en volwassenen! "Er mogen twee begeleiders/ ouders/ monteurs meekomen per coureur. Trainen is mogelijk vanaf 9 uur tot 17.00 uur. Het circuit is verder gesloten voor publiek! Op zaterdag 18 juli organiseren wij een Clubrace! Wij houden ons aan de maatregelen rondom het coronavirus. U bent bij deze van harte uitgenodigd!", laat de organiserende Kartclub Venray weten.

Luuk Taal RaceWay Venray

Inschrijven kan door middel van het invullen van een inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier kunt aanvragen via de mail: info@racewayvenray.com.

Wanneer u geen transponder heeft, kunt u deze op het circuit huren. Vermeld dit dan achter transpondernummer op het inschrijfformulier.

De inschrijving dient uiterlijk woensdag 15 juli voor 12.00 uur via mail bij ons binnen te zijn! (@teameigenaren; wilt u zorgen dat deze mail/informatie bij de in te schrijven rijders terecht komt!) Pas bij ontvangst van het volledige inschrijvingsformulier wordt u aanvaard. U ontvangt dan nog de bevestiging per mail dat u definitief bent ingeschreven.

Vermeld bij uw inschrijving met hoeveel personen u komt incl de rijder. Er wordt verder geen publiek toegelaten.

Er zal een eetkraam aanwezig zijn en er wordt drank verkocht. Inschrijving kost Ä100,- en dient CONTANT betaald te worden bij de inschrijving op het circuit. LET OP! Er kan niet gepind worden op het circuit.

Natuurlijk gelden de maatregelen rondom het Coronavirus en volgen wij het Covid-19 reglement. Wij houden dus allemaal 1,5 meter afstand van elkaar!

"Wij willen er iedereen op attent maken dat dit een clubrace is, geen NK of Europees kampioenschap. Plezier en respect naar elkaar en naar de organisatie staan hoog aangeschreven bij onze Kartclub Raceway Venray. Wij proberen de kosten en de deelnamemogelijkheid voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Ook de eerste jaar rijders en mensen met minder ervaring krijgen bij ons een kans om hun eerste wedstrijd meters te maken en zijn van harte welkom. Wij vragen daarom aan iedereen om respect te hebben voor elkaar en te genieten van onze prachtige sport. Mocht er iets zijn staan onze medewerkers u graag te woord."

Rijders in de volgende klassen kunnen zich inschrijven:

o	Honda cadet gk4
o 4takt cadet
o Parolinrocky
o Mini Parilla 60cc gk4
o Mini 60cc
o Micro max
o Rk1
o Mini Max
o Id engine automaat
o Id engine rookie 4shift
o Formula Honda 9 pk junior
o Formula Honda 9pk senior
o Tillotson t4
o Iame x30 junior
o Rotax Max junior
o Iame x30 senior
o Rotax Max senior


Het circuit is verder nog open voor karttraining op zaterdag 4 en 11 juli. Hiervoor kunt u zich aanmelden via mail naar info@racewayvenray.com

Voor het ischrijfformulier voor de clubrace van zaterdag 18 juli stuur een mail naar: info@racewayvenray.com

Of kijk op de website van RaceWay Venray

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS