Dakar

Kabinet zet met nieuwe coronamaatregelen streep door Dakar Preproloog 2021: "Een enorme klap in het gezicht"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 15 november 2021 06:29 • Print artikel

Helaas, met de nieuwe coronamaatregelen van demissionair kabinet Rutte moet de organisatie van de Dakar Preproloog, die de afgelopen maanden met man en macht werkte aan een mooi evenement, nu de editie van 2021 annuleren. "Na koortsachtig overleg met diverse betrokkenen hebben we helaas moeten concluderen dat onder de opnieuw aangescherpte coronamaatregelen het helaas niet mogelijk is Preproloog 2021 door te laten gaan. Een enorme klap in het gezicht voor iedereen die de afgelopen weken - na het eerdere groene licht in september - keihard heeft gewerkt om het evenement op Landgoed Duynenwater in Eersel doorgang te laten vinden", zegt de organisatie met pijn in het hart. "Deze editie beloofde, met een recordaantal deelnemers, de vetste Preproloog ooit te worden! Dat we na 2020 opnieuw moeten cancellen is een enorme teleurstelling. Buiten de financiële consequenties die het voor ons heeft."

Dakar Preproloog The road to Dakar


Gezondheid voorop
Ondanks de teleurstelling staan we volledig achter het besluit tot de lockdown light om zo de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers en alle andere betrokken partijen staat te allen tijde voorop.

Tickets
"Als ticketkoper van Preproloog 2021 - bedankt daarvoor! - krijg je binnenkort meer bericht over de verdere afwikkeling vanuit onze ticketservice Eventix."

Tim Coronel

"De huidige situatie vraagt veel van ons allemaal. Natuurlijk zijn we ontzettend teleurgesteld en boos dat we zo last-minute Preproloog 2021 moeten cancellen. Maar we hopen vooral dat iedereen gezond blijft en we jullie in november 2022 mogen verwelkomen op Landgoed Duynenwater in Eersel. Laten we vast afspreken dat we dán alsnog de allervetste Preproloog ooit neerzetten", aldus de Organisatie Preproloog – The road to Dakar!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS