Formule 1

KICK Sauber F1 Team gaat naar bekend terrein, het Circuit de Barcelona-Catalunya met verbeterde C44

Uitgegeven door HJ van Keulen • 19 juni 2024 09:00

Hinwil - Het KICK Sauber F1 Team keert terug naar Europa op weg naar Barcelona voor de Grand Prix van Spanje. Na een spannende Grand Prix van Canada bleef het team hard werken om meer prestaties uit de C44 te halen en het gebruikte de week tussen de races om in de best mogelijke vorm naar Barcelona te gaan.

KICK Sauber F1 Team gaat naar bekend terrein, het Circuit de Barcelona-Catalunya

Met een goede mix van bochten met hoge en lage snelheden en een uitdagende bocht 3 wordt Barcelona een interessante race waarin een zeer krap veld om de punten zal vechten.

Alessandro Alunni Bravi, Teamvertegenwoordiger: "We keren terug naar Europa na een uitdagend weekend in Montreal, vastbesloten om bij de eerst mogelijke gelegenheid terug te komen. Het team is eensgezind, we begrijpen dat er op alle gebieden verbeteringen nodig zijn, maar we blijven vertrouwen in ons vermogen om opnieuw mee te doen om de punten. De kleine marges in deze sport betekenen dat zelfs de kleinste verbetering doorslaggevend kan zijn, vooral in de kwalificatie. Het verbeteren van onze single-lap prestaties is van vitaal belang om ons beter te positioneren op de racedag en te mikken op een top-10 finish. Onze toewijding en ons harde werk zullen de sleutel zijn tot de ommekeer in ons seizoen en iedereen, zowel op het circuit als in Hinwil, is klaar voor de uitdaging die voor ons ligt."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS