Formule 1

Jos Verstappen zag dat zijn zoon zich verbeet na tijdstraf: "Zag aan zijn rijden dat hij boos was"

Uitgegeven door Frank Korsel • 19 november 2023 18:31

LAS VEGAS – Max Verstappen won zijn achttiende Grand Prix van het seizoen. In tegenstelling tot de andere zeventien, was deze overwinning allesbehalve gemakkelijk en moest hij er hard voor werken. Vader Jos Verstappen zag de spannende race vanuit de pitbox aan en zag dat zijn zoon niet blij was na zijn straf van vijf seconden.

Max Verstappen Jos Verstappen

Verstappen ving de hoog geanticipeerde Grand Prix aan als tweede, naast Charles Leclerc. In de eerste bocht duwde hij de Ferrari-coureur van de baan. Hiervoor ontving hij een tijdstraf van vijf seconden, die hij bij de eerste pitstop inloste.

Verstappen Sr. deelde zijn belevingen over de race na de race bij Viaplay: "Ik vond de race op zich natuurlijk heel erg spannend, dat krijg je met deze lange rechte stukken. Het was niet helemaal zeker hoe hij ervoor stond. Er werd veel ingehaald en er gebeurde veel. Het was een leuke race om te zien. Na die penalty merkte je wel dat hij (Max Verstappen, red.) daar niet zo blij mee was. Ik zag aan zijn rijden wel een beetje dat hij boos was."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS