Autosport Internationaal Toerwagens • IMSA

Jeroen Bleekemolen goed onderweg op Sebring International Raceway

Uitgegeven door Luke Merkx • 19 maart 2021 10:15

Jeroen Bleekemolen neemt dit weekend deel aan de 12 uur van Sebring. De resultaten van de Nederlander tijdens de vrije trainingen zijn veelbelovend: de snelle autocoureur uit Aerdenhout klokte in iedere sessie de snelste tijd. “We maken een goede kans denk ik,” aldus Bleekemolen.



In een interview met Grand Prix Radio vertelt Bleekemolen dat hij erg veel zin heeft in de race: “Het is heel gaaf om er weer bij te zijn. We maken een goede kans denk ik”. Tijdens de 24 uur van Daytona in januari zat het team van Bleekemolen er al goed bij. Helaas kregen Bleekemolen en zijn teamgenoten toen problemen met een lekkende drinkfles op de elektronica. Dat leidde tot veel tijd verlies. “Uiteindelijk zijn we toen vierde geworden.” Met een vierde plaats neemt ‘Bleek’ geen genoegen. “Je komt natuurlijk voor de overwinning.”

De 12 uur van Sebring start zaterdag om 15.00 uur Nederlandse tijd. Ook andere Nederlandse coureurs als Renger van der Zande, Nicky Catsburg en Indy Dontje nemen deel aan de befaamde race.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS