Formule 1

Jan en Kevin Magnussen hebben er veel zin in: "Al jaren gesproken over dit project"

Uitgegeven door Wim Boekel • 18 juli 2021 10:30 • Print artikel

Kevin Magnussen debuteert dit jaar tijdens de 24 uur van Le Mans. Hoe mooi is zo’n debuut wel niet, als je samen met je vader in een LMP2-auto mag rijden. De derde coureur naast Kevin en Jan Magnussen is Anders Fjordbach, waarmee het team een volledige Deense line-up heeft. De voormalig F1-coureur heeft er dan ook veel zin in.

Kevin_Magnussen_Jan_Magnussen

“Ik heb er zo’n zin in! We hebben er veel werk van gemaakt om dit te laten gebeuren en het is niet ver weg meer”, aldus Magnussen tegen de officiële website van de 24 uur van Le Mans. “We hebben recent getest met de High Class-auto, wat echt goed ging en het was interessant om de gedachten van iedereen over de auto te horen en hun feedback te laten geven. We hebben alles redelijk klaar met wat we nodig hebben en wat we vragen van de auto was erg positief. Ik heb er zin in om te gaan.”

Kevin Magnussen komt met zijn vader Jan in actie. De grote vraag is dan ook welke tips de voormalig F1-coureur gekregen heeft. Magnussen Sr. heeft immers veel ervaring in Le Mans. “We hebben al jaren gesproken over dit project, dus is het lastig te zeggen welk specifiek advies hij mij gegeven hebt, omdat we altijd praten over racen en hij heeft mij gedurende de jaren veel verschillende adviezen gegeven. Het is een soort van natuurlijk voor ons om nu samen te racen. We zijn een race familie.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS