Formule 1

Jan Lammers kijkt tevreden toe: zoon René sluit seizoen af met P8 in WSK Final Cup

Uitgegeven door Bart • 26 november 2021 13:40

René Lammers heeft afgelopen weekend zijn laatste kartwedstrijd van dit jaar gereden. Bij de WSK Final Cup in Adria kwam de 13-jarige karter uit Zandvoort in de OK-J als achtste over de finish. Gedurende het weekend was René twee keer de snelste in de warm-up en reed hij één keer de snelste tijd tijdens een heat.

Rene Lammers


Na een 13e tijd in de kwalificatie eindigde René de series op de vierde, zevende, derde, zesde en vierde plaats. In de pre-finale A kwam hij vervolgens als zevende over de streep en in de finale was er een achtste positie.

Vader Jan Lammers kon met een tevreden gevoel terugkijken. "De WSK Final Cup was de uitdaging voor dit weekend en er zaten goede pieken in. Dat geeft ons vertrouwen voor volgend jaar. Uiteindelijk was een achtste plaats in de finale iets om tevreden mee te zijn."

"De junioren-klasse is op dit moment wellicht de meest bevochtte en competitieve klasse van dit moment in de kartsport. Twee maal was hij de snelste tijdens de vrije trainingen en één keer had hij de snelste ronde in de heats. Het tempo is goed, hij had veel mooie inhaalacties, maar er zaten ook nog wat fouten tussen. We hebben weer heel veel geleerd en zijn wijzer geworden, dus laat 2022 maar komen."

Rene Lammers

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS