Autosport Internationiaal Singleseaters • W Series

Jamie Chadwick wint en is opnieuw W Series kampioen, Beitske Visser sluit af op P5 + UITSLAG

Uitgegeven door Bart • 24 oktober 2021 19:29 • Print artikel

Jamie Chadwick heeft haar titel in de W Series met succes verdedigd. De Britse nam met de winst op zaterdag al een voorschot op de titel en deed dat op zondag nog eens dunnetjes over door ook de laatste race van het seizoen te winnen. Concurrente Alice Powell kwam in de laatste race niet verder dan de zesde plaats en eindigt als tweede in het kampioenschap.

Jamie Chadwick


In de laatste race eindigden Abbi Pulling en Emma Kimilainen op de tweede en derde plaats. Beitske Visser reed net als zaterdag naar de vijfde plaats en dat resulteerde in een achtste plaats in de eindrangschikking. Dat was net voldoende voor een rechtstreeks ticket voor de W Series van volgend jaar.

Chadwick was uiteraard zeer blij met haar tweede W Series titel. "Dit was een geweldig einde van een geweldig jaar. Het voelt zo goed om met twee overwinningen af te sluiten. Ik wil de W Series bedanken, Veloce, de Formule 1 en iedereen die me gesteund heeft. Het betekent heel veel voor me om mijn titel te verdedigen. Het is een zwaar seizoen geweest en Alice heeft het me tot het einde moeilijk gemaakt."

W Series Race 2 USA

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS