Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule E

Jaguar Racing - Mitch Evans: "Circuit ligt me goed" - Sam Bird: "Ik heb honger naar succes"

Uitgegeven door Pascal Wekema • 25 februari 2021 19:28 • Print artikel

Jaguar Racing staat het komende seizoen met een sterk rijdersduo aan de start voor hun vijfde seizoen in de serie. Mitch Evans rijdt er al sinds de eerste deelname van het team. "Het is voor mij een vertrouwde omgeving en ben erg gemotiveerd om de best mogelijke resultaten op het circuit te behalen", vertelde Evans.

Sam Bird Mitch Evans Jaguar Racing

"Ik heb de afgelopen maanden veel tijd met de ingenieurs doorgebracht en een aantal keer getest. Ik heb zin in de dubbele race op het circuit van Diriyah. Het circuit ligt me goed want ik heb er nog niet zo lang geleden gewonnen."

Sam Bird is een nieuwkomer bij het Jaguar Racing Team maar hij heeft zijn sporen wel verdiend in het kampioenschap in ieder seizoen heeft hij wel één of meerdere races gewonnen. "We zijn echt gegroeid als team en we hebben een vastberadenheid om verder te bouwen aan succesvolle resultaten dit seizoen. De vorige keer had ik op dit circuit de snelste ronde in race 1 en kijk ernaar uit om het seizoen hier te starten. Ik heb honger naar succes", besluit Sam Bird.

Op vrijdag 26 februari gaat het zevende seizoen van de Formule E van start. De startlichten zullen om 10.00 uur Nederlandse tijd uitgaan voor de eerste race.Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS