Formule 1

Jack Plooij maalt niet om vertrek Cyril Abiteboul: "Een vlegel, een boef"

Uitgegeven door Bart • 6 maart 2021 21:03 • Print artikel

Tijdens het Formule 1 Cafe van Ziggo Sport ging pitreporter Jack Plooij in op het vertrek van Cyril Abiteboul bij Renault/Alpine F1. De Fransman van Renault F1 is nooit de beste vriend van Plooij geweest en dat heeft de verslaggever van Ziggo Sport nooit onder stoelen of banken gestoken. "Dat meen je niet, wat vervelend", was dan ook de eerste sarcastische reactie van Plooij.

Cyril Abiteboul


Abiteboul is inmiddels vervangen door Davide Brivio en dat is goed ontvangen door Plooij. "Abiteboul is een vlegel, een boef. Eigenlijk zijn ze dat over het algemeen allemaal wel, maar hij was gewoon niet zo eerlijk voor en achter de camera. Als je het vergelijkt met andere teambazen, was hij echt zo arrogant. Hij vond zichzelf zo goed."

Tom Coronel sloot zich bij de woorden van Plooij aan en haalt de slechte relatie tussen Abiteboul en Red Bull aan. "Wat zij naar buiten hebben gebracht en hoe zij elkaar aan het irriteren waren, dat is niet zakelijk. Dat is gewoon kinderachtig."Ben jij al gratis lid van het RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS