Formule 1

Intimiderend voor Bottas, Vettel en Verstappen: "Ik denk dat het voor de tegenstanders wat vervelend is om te horen..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 19 november 2020 16:09 • Print artikel

Lewis Hamilton haalde tijdens de Grand Prix van Turkije zijn zevende Formule 1-wereldtitel binnen. Toch heeft de Brit nog geen contract bij Mercedes voor volgend jaar. Nico Rosberg vraagt zich af wat er nog meer in het verschiet ligt voor zijn voormalig teamgenoot.

Lewis_Hamilton_7x_F1_world_champion_Mercedes

“Ik denk dat het voor de tegenstanders wat vervelend is om te horen”, zegt Rosberg over de uitspraken van Lewis Hamilton na afloop van de Grand Prix van Turkije tegen Sky Sports. De Mercedes-coureur zei het gevoel te hebben dat hij pas net begonnen is. “Zeker voor degenen als Bottas, Verstappen, Vettel of wie dan ook die er ook nog zijn, is het intimiderend als hij zegt dat hij slechts ‘net begint’. Mijn god, wat gaat het dan eindigen? Ik ben erg geďnteresseerd wat zijn beslissing wordt en wat hij besluit om van hieruit verder te gaan doen. Best bijzonder, aangezien hij nog geen contract heeft voor volgend jaar.”

Rosberg is de enige coureur die Hamilton in de afgelopen jaren heeft verslagen. Wat vraagt het om dat te doen? “Om hem te verslaan moet je alles 100 procent perfect voor elkaar hebben, anders heb je geen kans”, aldus de Duitser. “Het vraagt volledige toewijding, totale perfectie en de eigenschap om alles samen te brengen gedurende het gehele seizoen.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS