Formule 1

Insiders vinden laatste races van Red Bull een flop! "Ze krijgen het maar niet voor elkaar!"

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 19 september 2020 19:10 • Print artikel

In het Formule 1 Café op Ziggo Sport bespreken de vaste gasten in het programma de afgelopen drie races van de Formule 1. Deze keer hebben Rob Kamphues, Tom Coronel, Robert Doornbos en Huub stapel het over de floppers van de afgelopen drie races. Daarbij noemen Doornbos, Stapel en Kamphues het team van Red Bull en dan met name de twee uitvalbeurten van Max Verstappen. Tom Coronel vind het wegsturen van Sergio Perez een dikke flop.

Max Verstappen Red Bull Racing F1

"Ik vond het in Mugello echt een flop", laat Huub Stapel weten. "Max had een geweldige start en na honderdvijftig meter is de race voorbij." Robert Doornbos is het helemaal met hem eens. "Het is echt een flop van het team, omdat het twee weekeinden op rij gebeurd. Er werken zo ontzettend veel mensen aan en ze krijgen het maar niet voor elkaar."

Tom Coronel heeft echter een andere mening. "Natuurlijk is het een flop van Red Bull. Maar ik vind het toch ook echt een flop dat ze Sergio Perez wegsturen. Hij heeft met sponsoring en alles het team gered. En nu wordt hij zo aan de kant geschoven. Ik vind dat Vettel zijn moment of fame heeft gehad. Die moet er eigenlijk gewoon uit, maar zo iemand als Perez die hoort gewoon in de Formule 1."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS