Formule 1

In schril contrast met zijn teamgenoot verklaarde George Russell: "Ik ben erg tevreden met de..."

Uitgegeven door Peter Vader • 18 november 2023 16:13

LAS VEGAS – In schril contrast met zijn teamgenoot Lewis Hamilton, verklaarde George Russell na afloop van zijn kwalificatie: “Ik ben erg tevreden met de kwalificatie van vandaag. We stonden altijd bovenaan in de top vier, maar de Ferrari's waren vandaag iedereen een stap voor. Ik denk dat we met P4 het maximale hebben gehaald uit wat we hadden, en we waren dichtbij Verstappen voor P3. Door de gridstraf voor Sainz, denk ik dat de derde plaats een goede plek is om te starten.”

George_Russell_GP_Las_Vegas

“De race zelf wordt erg lastig. Ik ben er zeker van dat er in deze koude omstandigheden veel spanning zal zijn bij alle teams, want niemand weet precies hoe het zal uitpakken. Mogelijk zien we meerdere stops in de race van morgen, maar degene die erin slaagt de banden in leven te houden, zal er grote profijt van hebben. We hadden een aantal moeilijke en lange runs en ik denk dat de Ferrari's sneller zijn dan wij. Niet alleen in de enkele ronde, maar ook qua racetempo. We zullen echter ons best doen om met Leclerc het gevecht aan te gaan en hopelijk zal de race voor een paar verrassingen zorgen.”

George_Russell F1 Mercedes
George Russell na afloop van zijn kwalificatie:
“Ik ben erg tevreden met de kwalificatie van vandaag"
Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS