Karting • GK4 Kartseries

INFO: Race 2 van de GK4 Kart Series 2022 op Karting des Fagnes Mariembourg in België

Uitgegeven door Bas Kaligis • 28 maart 2022 01:34 • Print artikel

De tweede ronde van de populaire GK4 Kart Series 2022 wordt in het weekend van 2 en 3 april gehouden op Karting des Fagnes Mariembourg in België. "In het weekeinde van 2-3 april gaan we met race 2 van de GK4 Kart Series 2022 naar het schitterende internationale kartcircuit Karting des Fagnes Mariembourg in België. We zien er naar uit om u weer te treffen en de rijders in actie te zien", laat de organisatie in handen van Casper Reinders en Ben de Feyter optekenen.

Mariembourg GK4

RESERVERING
U kunt reserveren op onze internetsite via de link: www.gk4kartseries.com/inschrijven. De reservering sluit woensdagavond 30 maart om 20.00 uur.

DOCUMENTEN
Alle documenten worden voor u geplaatst als downloads op onze site www.gk4kartseries.com/downloads, zoals algemene voorwaarden, reglementen, tijdschema’s, overzicht kosten, inschrijfformulier, formulier technische registratie, en reglement banden.

U DIENT MET HET VOLGENDE REKENING TE HOUDEN

Toegelaten personen op gesloten plaatsen, zoals opstelplaats: rijders, geregistreerde teameigenaren en per rijder 1 monteur.
Publiek wordt toegelaten.
We adviseren u om onderling minimaal 1,5 meter afstand te houden.

SECRETARIAAT

We adviseren u om vooraf uw administratie in orde te brengen, zodat u dat niet ter plaatse nog moet doen.
Het Secretariaat is buiten de inschrijvingen niet toegankelijk, behoudens indien u door de organisatie wordt uitgenodigd.
Vragen en opmerkingen kunnen schriftelijk worden ingediend bij het secretariaat. Het daartoe bestemde formulier kunt u afhalen bij het Secretariaat. Vragen worden schriftelijk of telefonisch beantwoord. Vermeld a.u.b. uw telefoonnummer op het formulier dat u indient.

ADMINISTRATIEVE CONTROLE

VRIJDAG 1 APRIL
- 18.00 – 20.00 Alle klassen

ZATERDAG 2 APRIL
- 08.00 – 09.00 Alle klassen
- 18.00 – 19.00 Klassen zondag

ZONDAG 3 APRIL
- 08.00 – 09.00 Klassen zondag

KLASSEN

Honda Cadet, met subklassement Rookie
Mini-Parilla
Mini-Parilla Nationaal
IAME X30 Junior
IAME X30 Junior Nationaal
IAME X30 Senior met subklassement Master
Senior Nationaal met twee klassen Rotax Max en IAME X30
Open Schakel, motoren KZ2 en X30 Super Shifter, met subklassementen KZ2, KZ2+ Master, X30 Super Shifter en X30 Super Shifter Master
Formula Honda 9PK Junior/Senior/Ladies, totaalklassement en subklassementen Junior, Senior en LadieS

TRAININGSDAGEN

Dagelijkse baanprijzen die niet bij het inschrijfgeld zijn inbegrepen.
Vrijdag 1 april: vrije training voor alle klassen, georganiseerd door Karting des Fagnes. Reservering via www.kartdesfagnes.be.
Voor de openingstijden van de baan voor (overige) vrije trainingen verwijzen we u graag naar de website www.kartingdesfagnes.be.

INDELING WEDSTRIJDWEEKEINDE EN TIJDSCHEMA’S
De tijdschema’s worden voor u als downloads geplaatst op de GK4 internetsite.

ZATERDAG

Honda Cadet
IAME X30 Junior Nationaal
IAME X30 Junior
Senior Nationaal
IAME X30 Senior

ZONDAG

Mini-Parilla Nationaal
Mini-Parilla
Open Schakel
Formula Honda 9PK

OVERNACHTEN

Er is in een camping voorzien op het terrein. U dient zich hiervoor vooraf aan te melden bij Karting des Fagnes via email naar info@kartingdesfagnes.be. Bij aankomst aub melden in de cafetaria.
Er mag uiteraard niet gebarbecued of een “feestje gebouwd” worden. Houdt u zich aan de regels. We zijn te gast en moeten ons als zodanig gedragen. Bewaking is aanwezig. Deze zal ook toezien op naleving van de regels.

PADDOCK, STROOM

Er wordt door Karting des Fagnes in stroom voorzien. Tenten kunnen vanaf woensdag 30 maart worden opgebouwd. Donderdag 31 maart is het circuit gesloten. Tenten kunnen worden opgebouwd. Bij aankomst op het circuit is het noodzakelijk om de paddock verantwoordelijke van de baan te contacteren voordat u uw tenten opbouwt; Ben de Feyter (0032479803159). Dit om de goede werking in de paddock niet te verstoren.

Iedere kart moet op een dekzeil, met minimum afmeting 3x4 mtr. worden geplaatst, ter bescherming van de ondergrond. Personenwagens en lege bestelwagens moeten buiten het terrein geparkeerd worden. Houdt u er aub rekening mee, dat er gecontroleerd wordt en voertuigen die er niet mogen staan verplaatst dienen te worden, ook als de tent als is opgebouwd.

Voordat u het terrein verlaat, moet de plek van elk team/rijder perfect schoon zijn (geen afval, geen tie-raps, geen banden achterlaten). Op elke vorm van vervuiling staat voor de overtreder een boete van € 500,00.

LET U AUB IN HET BIJZONDER OP DEZE INFORMATIE

Het warmdraaien van motoren is strikt verboden. Hier zal op worden gecontroleerd! Zie het tijdschema van zondag voor de warm-up tijden voor de klasse Open Schakel.
Voor nieuwe rijders: op de site staat als download het Inschrijfformulier 2022; neemt u het aub ingevuld en ondertekend mee naar de administratieve controle, dat scheelt ons samen veel tijd.
Het gedragsprotocol is van toepassing. Respecteer elkaar, de deelnemers en de organisatie.

Voor alle informatie kijk op de website van de GK4 Kart Series!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS