Formule 1

Helmut Marko over de missers van Perez: "Hij kon de snelheid van Max niet evenaren en zondag ging gewoon alles mis"

Uitgegeven door Peter Vader • 27 september 2023 07:04

Sergio Perez staat onder grote druk omdat hij het moet afleggen tegen zijn teamgenoot Max Verstappen. Het leidt tot talloze speculaties over zijn toekomst bij Red Bull. In juli zei adviseur Helmut Marko het volgende over Perez: “Hij is nu ontwaakt uit zijn wereldkampioenschapsdroom. Misschien helpt dat hem om zich weer te concentreren op het leveren van de best mogelijke prestaties. We hebben bij Perez een contract tot eind 2024. Hij staat tweede op het wereldkampioenschap. Waarom moeten we actie ondernemen?”

Na de missers Suzuka van Perez merkte Marko op: “Hij had een ongelukkige dag die zijn oorsprong vond in de vrije trainingen. Hij kon de snelheid van Max niet evenaren en zondag ging gewoon alles mis, maar we hebben vertrouwen in een sterke comeback van hem.”

Sergio_Perez_in_gedachten F1 Red BullBen jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS