Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

Heb jij al een ticket voor de 24 uur van Le Mans? Dan ben je in september welkom!

Uitgegeven door Wim Boekel • 1 juli 2020 08:00 • Print artikel

De Automobile Club de l’Ouest heeft bevestigd dat de bezoekers die reeds een ticket voor de 24 Uur van Le Mans hebben, welkom zijn bij de wedstrijd die op 19-20 september wordt verreden. De verkoop van de tickets is inmiddels opgeschort, omdat deze vanaf 29 juni niet meer verkocht worden.

24Hours of Le Mans, 24U van Le Mans

Alle tickethouders die een ticket voor 29 juni hebben gekocht zijn samen met de ACO-leden welkom. Het aantal bezoekers is beperkt vanwege de COVID-19 beperkingen in Frankrijk. Op dit moment mogen grote evenementen vanaf 11 juli weer plaatsvinden, maar niet meer dan 5.000 bezoekers mogen het evenement bijwonen. De mensen die een ticket hebben geboekt, campingplekken en tribuneplaats hebben geboekt, krijgen spoedig bericht over de procedures op de baan. Hoewel het niet bekend is hoeveel mensen kaarten hebben voor de race. Normaal zijn er rond de 250.000 bezoekers.

“Tijdens de 24 uur van Le Mans dit jaar, gaan solidariteit en verantwoordelijkheid meer dan woorden betekenen”, aldus ACO-president Pierre Fillon. “De principes die de fundering van een evenement dat saamhorigheid en broederschap viert. We gaan een eerbetoon brengen aan de helden van de crisis en de inzet van de leden van onze club, vrijwilligers, teams, partners, instellingen, media en fans. Zonder hen zou deze race niet plaatsvinden en die het al een gedenkwaardige gelegenheid hebben gemaakt. We hebben altijd voorop gestaan in de technische innovatie om de veiligheid en duurzaamheid van de mobiliteit te verbeteren. De verantwoordelijkheid is een van onze grondbeginselen. Daarom zijn we er zeker van dat onze loyale bezoekers onze positie begrijpen en de beslissing ondersteunen. We gaan dit jaar het bezoekersrecord niet breken. Hoewel alle magie van de race intact blijft en de ervaring van de bezoekers, vanaf de baan of van afstand, van wereldniveau gaat blijven.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS