Formule 1

Harde uithaal naar Sebastian Vettel: "Hij moet zich aan het team verontschuldigen omdat dit..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 8 juli 2020 06:12 • Print artikel

Sebastian Vettel kende een moeilijk Formule 1-weekend in Oostenrijk. De Duitser kwam in de wedstrijd niet verder dan de tiende plek, waar zijn Ferrari-teamgenoot Charles Leclerc via de tweede plek op het podium eindigde. Na de wedstrijd was de coureur hard voor zijn team, waar Ralf Schumacher juist vindt dat de voormalig wereldkampioen zelf met excuses zou moeten komen.

Sebastian Vettel


"Als mijn teamgenoot als tweede eindigt en ik als tiende, had ik gezegd 'sorry, ik heb het verknald, laten we ons op volgende week richten, want ik kom sterker terug'", reageert de voormalig F1-coureur in zijn column voor het Duitse Sky. "Sebastian moet zich aan het team verontschuldigen, omdat dit echt niet is hoe het zou moeten zijn." De viervoudig wereldkampioen heeft voor volgend jaar nog geen contract en Schumacher denkt dat dat meespeelt bij zijn landgenoot.

"Hij moet een omgeving vinden waarin hij zich comfortabel voelt, zoals het geval was bij Red Bull Racing", legt de voormalig coureur van Williams en Toyota uit. "Ze stonden altijd 100% achter hem. Hoewel hij nu bij Ferrari zit, denk ik niet dat hij in aanmerking komt voor een stoeltje bij een topteam."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS