Formule 1

"Hamilton is beter dan Schumacher, maar Max Verstappen wordt nog beter!"

Uitgegeven door Peter Vader • 17 oktober 2021 08:00 • Print artikel

Sir Lewis Hamilton is een "betere" Formule 1-coureur dan Michael Schumacher was, maar Max Verstappen zal nog beter zijn dan de Brit, aldus ex-F1-coureur Johnny Herbert. In een uitgebreid interview over de kampioenschapsstrijd tussen Verstappen en Hamilton dit seizoen, zei Herbert dat hij gelooft dat het normaal is dat coureurs over generaties heen beter worden, hij zei hierover: "Het is gewoon een nieuwe evolutie van de coureursvaardigheden."

Max_Verstappen_Nr1_Red_Bull

De wow-factor!
Tegen RacingNews365.com vertelde de oud F1-coureur: "Hij (Verstappen, red.) zal beter zijn dan Lewis, en Lewis was weer beter dan Michael, vanuit mijn perspectief is het gewoon een nieuwe evolutie van de vaardigheden van de coureur. Dat is wat Max me geeft, hij windt me op, hij geeft me een visuele stimulans als ik tv kijk of op het circuit ben. “Dat is waar de buzz over zou moeten gaan, en veel racefans zullen versteld staan ​​omdat dat nou eenmaal de wow-factor is: ‘Ik zou dat niet kunnen!’, en daar gaat het allemaal om. Ik vind hem daarom leuk", voegde hij eraan toe.

Duurt niet lang meer
Herbert zei dat hij denkt dat Hamilton momenteel nog beter is dan Verstappen, maar dat zijn voorsprong op de Nederlandse aas waarschijnlijk niet lang meer zal duren. "Ik heb nog steeds het gevoel dat Lewis op dit moment een voorsprong heeft, maar het zal niet lang duren voordat dat voorbij is", voegde Herbert eraan toe.

Het is niet ver weg
“Verstappen is nog een jonge man en heeft al een schat aan ervaring, maar er zal nog veel meer zijn dat op zijn pad zal komen. En hij zal dan beter zijn dan Lewis, maar hij is er nog niet helemaal voor mij. Nog niet helemaal, maar het is niet ver weg! Hij zal zichzelf enorm pushen om het kampioenschap voor elkaar te krijgen en als hij het dit jaar haalt, is dat de knop die al is omgeschakeld", concludeerde hij.Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS