Karting • KNAF

Goedkeuring Kartrack Raceway Venray! Officiële Nationale licentie KNAF + FOTO'S kartbaan

Uitgegeven door HJ van Keulen • 28 juni 2018 09:00 • Print artikel

Goedkeuring Kartrack Raceway Venray! Officiële Nationale licentie KNAF. Karttrack Raceway Venray heeft deze week na goedkeuring door de KNAF, de officiële Nationale licentie verkregen van de KNAF. Aankomend weekend wordt de volgende NK-ronde van de IAME X30 KNAF CUP verreden. "Het is geweldig nieuws, een zegen voor de nationale kartsport, waarmee we de familie Maessen van harte feliciteren", zei Casper Reinders namens de organisatie van de IAME X30.

Karttrack Raceway

"Het is een geweldig circuit, uitdagend, met een werkelijk schitterende lay-out en mooie opgenomen mogelijkheden om in te halen. We zijn er trots op dat we komend weekeinde samen met u als eerste kampioenschap naar deze baan gaan. We gaan er opnieuw een kartfeest van maken met z'n allen."

Toegang tot het complex
Vanaf donderdagavond kunt u uw tenten opbouwen in de twee paddock gedeelten en het campinggedeelte betreden. De organisatie is er met personeel van Venray om u te assisteren. Vanwege een evenement dat deze dag plaatsvindt, kunt u eerst vanaf 17.00 uur de paddock betreden. (Zie hieronder de tijdstippen betreden paddock gedeelten).
Let op, het campinggedeelte is niet voorzien van een stroomvoorziening. Let op, de kantine is deze dag niet geopend vanwege een besloten evenement.

De twee paddock gedeelten
1. De grote paddock gelegen aan linkerzijde bij oprijden terrein:
Toegang vanaf 17.00 uur. Alle grote tenten en trucks dienen hier te worden geplaatst.

2. De kleine paddock gelegen achter de hoofdtribune, langs de pitboxen, aan de zijde van het hekwerk: Toegang vanaf 20.30 a 21.00 uur. Hier mogen alleen de kleinere tenten worden geplaatst.

Trainingen
Zoals vermeld op de site van Raceway Venray, onder kopje Nieuws is de baan woensdag 27 juni, niet geopend voor trainingen vanwege een evenement. Trainingsmogelijkheden zijn er voor vrijdag 29 juni voorzien in trainingen vanaf 09.00 uur.

Wijziging tijdschema
Vanwege de door de KNAF vastgestelde lengte van de baan, 1116 meter, is het aantal te rijden ronden in de kwalificatieheats en finales per klasse op de zondag gewijzigd. Een bulletin hieromtrent zal worden uitgehangen.
Het juiste tijdschema - uitsluitend aanpassing pagina 3 - ligt voor u klaar bij de inschrijving en wordt geplaatst op onze site www.knafcupiame.nl onder downloads.

Wijziging Bijzonder Reglement
Een vierde sportcommissaris wordt toegevoegd. Het betreffende bulletin wordt voor u uitgehangen en wordt geplaatst op onze site www.knafcupiame.nl onder downloads.

We zien er naar uit u te treffen en de rijders in actie te zien op Karttrack Raceway Venray.

FOTO'S Karttrack Raceway Venray:

Karttrack Raceway


Karttrack Raceway


Karttrack Raceway


Karttrack Raceway


Karttrack Raceway


Karttrack Raceway


Karttrack Raceway


Karttrack Raceway


Karttrack Raceway


Karttrack Raceway


Karttrack Raceway


Karttrack Raceway


Karttrack Raceway


Karttrack Raceway


Karttrack Raceway


Karttrack Raceway


Karttrack Raceway


Karttrack Raceway

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS