Formule 1

Geruchtencircuit in de Formule 1 - George Russell: "Ik heb een doorlopend contract"

Uitgegeven door Bart • 23 oktober 2020 07:04

In het geruchtencircuit in de Formule 1 wordt het stoeltje van George Russell een interessante optie genoemd voor coureurs met financiële mogelijkheden. De nieuwe eigenaren Dorilton Capital zien graag geldschieters komen en dat zit met Nicholas Latifi wel goed. Met coureurs als Sergio Perez en Nico Hulkenberg beschikbaar is het opletten voor de jonge Brit, maar de hoofdpersoon zelf maakt zich geen enkele zorgen.

George Russell


"Ik heb nog een contract voor volgend jaar", zo reageerde Russell tijdens de persconferentie in Portimăo. "Dat is door de komst van de nieuwe eigenaren niet veranderd. Ik heb de nieuwe eigenaren er nog niet over gesproken, omdat ik er totaal geen rekening mee hield. Ze zijn er allemaal dit weekend, dus ik hoop de lucht te kunnen klaren. Maar nogmaals, ik maak me geen zorgen en zal volgend jaar opnieuw met Williams op de grid staan."

"Natuurlijk is er altijd speculatie, de media houden daar wel van", weet ook Russell. "Ik snap het wel, omdat er zo veel goede coureurs beschikbaar zijn. Ze vechten allemaal op een plekje op de grid. Je hebt natuurlijk Sergio Perez, beide coureurs van Haas en Nico Hulkenberg. Dan is het logisch dat er gespeculeerd wordt. Er zijn echter niet genoeg plaatsen voor iedereen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS