Formule 1

"Geruchten worden gevoed vanuit het Perez-kamp, hij heeft een oogje op een Red Bull-stoeltje"

Uitgegeven door Wim Boekel • 30 oktober 2020 07:06

In de paddock duiken geruchten op dat George Russell ondanks zijn goede prestaties bij Williams aan het einde van het seizoen moet vertrekken. De Brit zegt zelf geen twijfel te hebben en denkt te weten waar de geruchten vandaan komen. “Wat mij betreft is er niets veranderd”, zegt Russell tegen de officiële website van de Formule 1. “Ik probeer mij altijd op de baan te laten spreken en zoals ik al eerder zei, ik maak me geen zorgen over volgend jaar. Ik weet dat Mercedes en Toto mij steunen. Zij hebben mij dat verteld. Toto heeft het zelf gezegd, iets waarin ik hem absoluut geloof.”

George_Russell_F1_Williams

“Ik denk waarschijnlijk dat al dit gespeculeer gevoed wordt door het Perez-kamp, die proberen druk uit te oefenen op andere teams die op de grid staan. Hij heeft een oogje op een Red Bull-stoeltje. Dat is mijn visie hierop, ik heb een contract, ik heb niets om mij zorgen over te maken en ik probeer dat ook niet te doen.”

“Ik sprak met ze (de nieuwe eigenaren, red.) en ze zeiden me geen zorgen te maken, alles gaat goed komen. We hadden een klein gesprekje erover en gingen toen door met het praten over de rest van het jaar, het ingaan van volgend jaar en hoe we het team verder vooruit kunnen pushen. Dat zegt genoeg voor mij.”

Ben jij al lid van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS