Autosport Internationaal Toerwagens • Autonieuws

Genesis geŽlektrificeerde GV70 debuteert in Noord-Amerika + FOTO'S

Uitgegeven door Deni Volkers • 7 november 2022 10:41 • Print artikel

Deze week hield Genesis het Noord-Amerikaanse debuut van de Electrified GV70 tijdens een speciaal media-evenement in Los Angeles.

GV70

De Electrified GV70 is

Het derde elektrische voertuig dat aan de line-up van Genesis is toegevoegd en viert een nieuwe stap naar een duurzamere toekomst.

De Electrified GV70 is gebaseerd op de bekroonde GV70 en heeft een ruim interieur en verfijnde prestaties met een groot aantal technologieŽn die exclusief voor elektrische voertuigen zijn ontworpen.

De productie van de Electrified GV70 zal naar verwachting in december starten in de fabriek van het merk in Montgomery, Alabama. Dit is het eerste Genesis model dat wordt gebouwd in de Verenigde Staten en de allereerste #genesis die buiten Zuid-Korea wordt geproduceerd.

De eerste publieke vertoning van de Electrified GV70 op de Amerikaanse markt vindt plaats tijdens de LA #auto Show van 18-27 november in het Los Angeles Convention Center.

"Het Noord-Amerikaanse debuut van de Electrified GV70 en de assemblage ervan in Montgomery, Alabama vormen een belangrijke mijlpaal voor Genesis," aldus Claudia Marquez, chief operating officer van Genesis Motor North America. "We zijn blij dat iedereen de Electrified GV70 persoonlijk kan ervaren op de LA Auto Show van dit jaar."

GV70

GV70

GV70

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS