Formule 1

Geen Ferrari voor Christian Horner, maar de volgende klus bij Red Bull

Uitgegeven door Wim Boekel • 10 januari 2023 06:03

In de wintermaanden werd gespeculeerd over een vertrek van Christian Horner bij Red Bull. Er gingen geruchten dat hij benaderd was door Ferrari om de plek van Mattia Binotto in te vullen. De teambaas geeft echter aan dat hij voorlopig nog niet klaar is bij het F1-team uit Milton Keynes, waar hij al sinds 2005 de boel leidt.

Christian Horner

“Mijn hart ligt hier, mijn toewijding is hier en de volgende uitdaging is met de aandrijving”, aldus Horner tegenover Formula1news. “We hebben een hagelnieuwe groep van mensen bij elkaar gebracht om het als een energiedranken fabrikant tegen enkele van de beste motorenfabrikanten in de wereld op te nemen. Dat is iets groots wat me doet laten opstaan in de ochtend. Er is nog veel werk te doen en ik ben nog altijd hongerig om meer te bereiken.”

Christian Horner loopt al lange tijd rond in de paddock en wil nog steeds succesvol zijn. “Ik heb dat competitieve vuur dat nog steeds in me branden”, vervolgt de Red Bull-teambaas. “Op het moment geniet ik nog te veel van de competitie om dat te laten gaan en ik ben de jongste CEO en teambaas in de sport, dus ik heb nog een paar jaar over om te gebruiken. Ik heb nog geen plannen om mijn pas weg te hangen.”



Ga een rondje mee met Christian Horner door Red Bull Powertrains:



Een nog jonge Christian Horner met Red Bull in de Formule 1:


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS