Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

GRT Grasser Racing Team in 2021 met vier Lamborghini's in ADAC GT Masters

Uitgegeven door Johan van de Kerkhof • 26 oktober 2020 16:57 • Print artikel

Het GRT Grasser Racing Team maakte bekend ook in 2021 weer actief aanwezig te zullen zijn in de “Supersportwagen Liga”. Ze zullen hun team uitbreiden van drie naar vier Lamborghini’s Huracan GT3 EVO. Het GRT Grasser racing team is sinds 2011 actief in de ADAC GT Masters en is daarmee het meest succesvolle Lamborghini-team dat deelneemt in de GT raceseries. In de “Supersport Liga” heeft het team van Godfried Grasser tien overwinningen behaald en hebben ze veertien keer een poleposition veroverd.

ADAC GT Masters GRT Grasser Racing Team Lamborghini

Naast de fabrieksrijders van het Lamborghini Squadra Corse zullen ook rijders uit het Lamborghini junior programma voor het Grasser-team rijden. Aanleiding voor deze stap is het succes van de Nederlander Steijn Schothorst en de Duitser Tim Zimmerman, die dit seizoen al drie keer poleposition behaald hebben. Tevens voert Tim Zimmerman het junior klassement aan.

“Ik ben erg blij om voortijdig ons programma voor 2021 aan te kunnen kondigen”, aldus Godfried Grasser. “Na ook voor ons een zeer zwaar jaar in de sport, is dat niet vanzelfsprekend. Dankzij onze sponsors en partners zijn we toch in staat, ondanks deze zware tijden, om onze toekomst veilig te stellen. Het Lamborghini Juniorteam in de ADAC GT Masters is een cool iets, waar we zeker plezier aan zullen hebben.

ADAC GT Masters

Tevens kondigde ook het Zakspeed BKK Mobil Oil Team aan zich voor een volgend jaar te verbinden met de ADAC GT Masters. Het meest succesvolle team uit de Eifel met een rijderstitel, vijf gewonnen wedstrijden en negen polepositions, zet ook voor het volgende seizoen twee Mercedes-AMG GT3 Evo’s in.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS