Formule 1

Frits van Eerd over Super Friday in Zandvoort: "Met zijn allen Max aanmoedigen"

Uitgegeven door Bart • 19 mei 2022 06:03 • Print artikel

De tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix zijn voor de zaterdag en zondag al helemaal uitverkocht. Voor de vrijdag zijn nog kaarten verkrijgbaar via supermarkt Jumbo. Net als vorig jaar komt er een Super Friday. Jumbo biedt als trotse en jarenlange sponsor van Max Verstappen de allerlaatste tickets voor de openingsdag van het raceweekend aan met 50% korting. Klanten van Jumbo kunnen deze tickets vanaf 18 mei bemachtigen bij aankoop van wekelijks wisselende actieproducten. Met de actie maakt Jumbo het bijwonen van het racespektakel toegankelijk voor een breed publiek.

Super Friday Zandvoort


Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo: “Vorig jaar was al een ongelofelijk feest in Zandvoort tijdens Super Friday. We vinden het geweldig dat we voor de aankomende Dutch Grand Prix een groot aantal kaarten beschikbaar hebben voor onze klanten. We gaan weer met zoveel mogelijk fans genieten van deze Super Friday en met z’n allen ‘onze’ Max aanmoedigen tijdens de openingsdag van een fantastisch raceweekend.”

Jan Lammers, sportief directeur van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix: “De Super Friday belooft dit jaar een nog groter spektakel te worden dan in 2021. Prachtig om deze dag te kunnen beleven met zoveel mogelijk Nederlandse fans, voor wie het kopen van een ticket middels deze actie van Jumbo zo bereikbaar mogelijk wordt gemaakt. Op naar een fantastische dag op 2 september!”

De beste coureurs van de wereld in actie
Super Friday op 2 september 2022 is een unieke kans om de allerbeste coureurs van de wereld in verschillende klassen in actie te zien. Het is bovendien de eerste keer dat Max in zijn RB18 auto het asfalt van het Nederlandse circuit betreedt als wereldkampioen van de koningsklasse. Toeschouwers zijn niet alleen getuige van de openingsdag van het Formule 1 weekend in Zandvoort: ook de Formule 2, Formule 3 en de Porsche Mobil 1 Supercup staan op het programma. Super Friday is tegelijkertijd een familiedag met volop entertainment en activiteiten. Zo kunnen liefhebbers karten, is er een reuzenrad, F1 Esports, Pitstop challenge, toegang tot de officiële Fanzone en zijn er optredens van diverse artiesten. Alle informatie over de actie van Jumbo en het kopen van de kortingstickets voor Super Friday staat op jumbo.com/gp.


 

Babe-box

Xtra

COLUMNS