Formule 1

Forse littekens, maar Romain Grosjean kan zijn trouwring weer omdoen...

Uitgegeven door Bas Kaligis • 9 januari 2021 07:58 • Print artikel

Het is dit weekend zes weken geleden dat Romain Grosjean zijn afschuwelijke crash in Bahrein meemaakte. In een bizar ongeluk op het circuit in het Midden-Oosten werd de auto van de Fransman uit elkaar gerukt en brak er een brand uit, waaruit hij zich pas na 28 seconden kon bevrijden.

Romain Grosjean Haas F1


De littekens van de brand zullen blijvend zijn, maar Grosjean is goed op weg naar volledig herstel. Gisteren postte hij op Instagram dat hij geen verband meer draagt en vandaag postte hij een foto dat hij zijn nek traint (je weet immers maar nooit). Na die training liet hij zien dat hij zijn trouwring nu weer kan omdoen.

Op de foto is te zien dat vooral de bovenkant van zijn hand en vingers ernstige brandwonden hebben opgelopen, met zijn duim in de slechtste toestand. Tot voor kort kon hij die niet vrij bewegen, maar goed genoeg om de champagne vast te houden.

Na zijn ongeluk heeft Grosjean er nooit een geheim gemaakt dat hij zo snel mogelijk terug wilde keren in een raceauto. Hij was dan ook behoorlijk geïrriteerd dat hij niet in de auto kon terugkeren in Abu Dhabi. De kans dat hij terugkeert in de F1 is erg klein. Hij wordt momenteel gekoppeld aan een Amerikaans avontuur in de IndyCar.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS