Formule 1

Formule 1 geeft toestemming voor nieuwe Netflix-film met Robert de Niro en John Bogeya: "Coureur betrokken bij overval"

Uitgegeven door Wim Boekel • 26 januari 2021 11:02 • Print artikel

De Formule 1 heeft Netflix toestemming gegeven om een film te maken over een Amerikaanse F1-coureur die gedwongen wordt om bij een overval de bestuurder van een vluchtauto te fungeren om zijn familie te redden. De film die geregisseerd en geproduceerd wordt door Gerard McMurray, krijgt de naam ‘The Formula’ met hoofdrollen voor zowel Hollywood-ster Robert de Niro (77) als Star Wars-acteur John Bogeya.“Het voelt ongelofelijk dat dit idee in mijn hoofd eindelijk tot leven komt. Dat ik aan het schrijven, regisseren en produceren ben”, aldus McMurray op Instagram. “Mijn nieuwe productiebedrijf Buppie Productions gaat samenwerken met Tribeca Films en Netflix om je een gave originele film te brengen die snel gaat uitkomen, genaamd THE FORMULA. Waarin twee van mijn favoriete acteurs John Boyega en Robert de Niro spelen. Het is een verhaal over een jonge man uit Detroit die een internationale racester wordt in de wereld van de Formule 1 onder de hoede van zijn mentor met oude maffia banden.”

Het gaat echter allemaal fout als de coureur gedwongen wordt als hij een overval bestuurder van een vluchtauto moet worden om de enige familie die hij nog heeft te redden.

Wat betreft een derde seizoen van Drive to Survive is er nog geen datum bekend gemaakt, wanneer deze op Netflix verschijnt. Het intro is echter al gelekt.


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS