Formule 1

Formule 1 in Barcelona: "Het is voor ons van cruciaal belang om..."

Uitgegeven door HJ van Keulen • 19 juni 2024 19:33

Hinwil - Het KICK Sauber F1 Team is in Barcelona voor de F1 Gran Premio de España 2024. Na een spannende Grand Prix van Canada bleef het team hard werken om de prestaties uit de C44 te halen en het gebruikte de week tussen de races om in de best mogelijke vorm naar Barcelona te gaan.

Zhou Guanyu heeft goede herinneringen aan Barcelona

Met een goede mix van bochten met hoge en lage snelheden en een uitdagende bocht 3 wordt Barcelona een interessante race waarin een zeer krap veld om de punten zal vechten. "Ik vind het geweldig om weer te racen en ik ben vastbesloten om weer mee te doen in de strijd om de punten. Helaas gingen de laatste paar races niet zo goed voor mij en het team, maar we zijn vastbesloten om terug te komen", Zhou Guanyu.

"We hebben onze kleine pauze goed gebruikt om problemen op te sporen en hard te werken om weer competitief te zijn. Ik heb goede herinneringen aan Barcelona - de race van vorig jaar was erg leuk en ik heb er ook wat punten mee naar huis genomen. Het is een circuit dat we goed kennen en dat betekent dat er geen verrassingen zullen zijn - het draait allemaal om ultieme prestaties. Het is voor ons van cruciaal belang om sterk te beginnen! Onze set-up al vroeg in de vrije trainingen vinden om ons in een goede positie te brengen voor de kwalificatie en uiteindelijk de race."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS