Formule 1

Ferrari pronkt met nieuwe sponsor en past kleurstelling op auto's en vrachtwagens aan + VIDEO

Uitgegeven door Peter Vader • 26 januari 2022 20:37

Ferrari heeft hun kleurstelling voor 2022 onder de loep genomen, voordat ze een belangrijke nieuwe sponsor gingen aangekondigen. CEVA Logistics heeft een nieuwe wereldwijde, meerjarige deal gesloten met de Scuderia, die dienst doet als de nieuwe officiële logistieke partner van het team uit Maranello. In de nasleep van de aankondiging brachten Ferrari en CEVA Logistics een video uit met een aangepaste kleurstelling op hun auto en vrachtwagens, wat impliceert dat er meer zwart moet worden gebruikt naast het beroemde Ferrari-rood.

Ferrari_sponsor_2022_Ceva

Het logo van CEVA Logistics zal verschijnen op de nieuwe 2022 Ferrari F1-auto, evenals op de teamtrucks, de uitrusting en kleding van de coureurs en de pitcrew. De nieuwe Ferrari F1-auto wordt op 17 februari onthuld. Ferrari kan dit jaar bogen op een ongewijzigde line-up voor coureurs, waarbij Carlos Sainz en Charles Leclerc voor het tweede opeenvolgende seizoen samenwerken onder Ferrari-teambaas Mattia Binotto.

Mattia Binotto, algemeen directeur en teambaas, Scuderia Ferrari: “We zijn verheugd een bedrijf als CEVA Logistics te verwelkomen als de nieuwe teampartner van de Scuderia, die fundamentele waarden met ons deelt, zoals uitmuntendheid, toewijding, innovatie en passie. In de wereld van de autosport zijn efficiëntie en organisatie van fundamenteel belang voor het bereiken van doelstellingen in elke sector en logistiek is een cruciaal aspect van onze dagelijkse activiteit, zowel op het circuit als in Maranello. Met CEVA Logistics weten we niet alleen dat we kunnen rekenen op een bedrijf van het hoogste niveau in zijn activiteitensector, maar ook dat we een partner hebben die bijzonder attent is om ons te ondersteunen bij het bereiken van een belangrijke doelstelling voor Ferrari en Formule 1, om klimaatneutraal in 2030.”.

Mathieu Friedberg, CEO, CEVA Logistics: “Ferrari is een hypermodern technologisch merk dat over de hele wereld bekend is. Voor CEVA Logistics past deze overeenkomst perfect in het nastreven van het doel om een ​​van de top vijf spelers te worden in het wereldwijde landschap van de logistieke sector: tegelijkertijd als Team Partner kijken we ernaar uit om Scuderia Ferrari te ondersteunen op hun weg naar de hoogste trede van het podium"



Ferrari_CEVA_turns_red

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS