Formule 1

Fernando Alonso’s prestatie in Singapore zijn niet wat het lijkt: “Zouden er in Q2 uit kunnen vliegen”

Uitgegeven door Frank Korsel • 16 september 2023 07:04

MARINA BAY - Fernando Alonso hoopte na een tegenvallende Grand Prix van Monza tijdens het raceweekend in Singapore direct een vuist te kunnen maken. Op het eerste oog lijkt Alonso dat ook gedaan te hebben, maar niets bleek tijdens de eerste vrije trainingen minder waar. De Spaanse Aston Martin-coureur eindigde tijdens VT2 weliswaar op P4, volgens hem zou hij er zaterdag zomaar in Q2 uit kunnen vliegen.

Fernando Alonso Aston Martin

“Het is lastig om veel over de tijden te zeggen”, begint de tweevoudig wereldkampioen in een persbericht van Aston Martin. "Vrijdag ging het meer om het opbouwen van vertrouwen met de auto op dit circuit. Ik denk dat het in de kwalificatie dicht bij elkaar gaat zitten: we zouden P5, P6 kunnen zijn, of we zouden eruit kunnen gaan in Q2, als we slechts een paar tienden verliezen", sluit Alonso af.

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS