Autosport Internationaal Toerwagens • Porsche Supercup

FOTO'S - Larry ten Voorde positief over P4-resultaat: "Als we er hard aan werken dan..."

Uitgegeven door Peter Vader • 1 augustus 2021 08:48 • Print artikel

Tijdens de zaterdagkwalificaties slaagde Larry ten Voorde erin een startplek op de tweede rij te veroveren. De felicitaties gingen naar Marvin Klein voor het behalen van zijn vierde pole van het seizoen 2021. Het wordt dus spannend bij de race nummer vier van de Porsche Mobil1 Supercup op de Hungaroring. De wedstrijd start op zondag 1 augustus om 12:10 uur.

Larry ten Porsche Mobil1 Supercup Hungaroring 1

“Het vinden van goede baanposities in de kwalificatie van zaterdag een interessante uitdaging”, schrijft GP Elite op zijn Fb-pagina en vervolgt: “Ondanks dat Larry de snelste was in zijn eerste poging, zal hij zondag starten vanaf rij 2. Max (van Splunteren) bereikte opnieuw de Top-10. Morris (Schuring) had het tempo om verder op de grid te eindigen, maar hij kon zijn laatste vliegende ronde niet afmaken. En Jesse (van Kuijk) maakte een paar snelle ronden! Daan (van Kuijk) vermeed ternauwernood een aanrijding in bocht 1 waardoor zijn set banden kapotging. Hij is er zondag klaar voor om posities te gaan inhalen, tijdens zijn gevecht om naar voren te komen.”

Larry ten Porsche Mobil1 Supercup Hungaroring 2

Larry ten Voorde was optimistisch na afloop: “De eerste sessie ging uitstekend, maar in de tweede kwalificatie kon ik de balans niet genoeg vinden. Dit resulteerde in een vierde plek op de tweede rij. Dat was een klein beetje zuur want de grootste opponent staat op de tweede plek. Maar ik heb heel veel vertrouwen in de race op zondag. Dit resultaat is wel heel mooi, het laat zien dat als we er hard aan werken dan zitten we er gewoon bij.” De race begint zondag om 12:10 uur. De pre-race uitzending van Ziggo Sport begint om 11.50 uur.

Larry ten Porsche Mobil1 Supercup Hungaroring 3

Max van Splunteren Porsche Mobil1 Supercup Hungaroring

Daan van Kuijk Porsche Mobil1 Supercup Hungaroring

Jan van Kuijk Porsche Mobil1 Supercup Hungaroring

Larry ten Porsche Mobil1 Supercup Hungaroring 4

Resultaat tweede kwalificatie Porsche Mobil1 Supercup Hungaroring


Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS