Autosport Internationaal Toerwagens • Autonieuws

FOTO'S - CarPort Rotterdam: de nieuwe Rotterdamse thuishaven van Porsche, Bentley en Lamborghini

Uitgegeven door Peter Vader • 20 december 2021 10:01 • Print artikel

ROTTERDAM - Rotterdam is sinds deze week een nieuwe hotspot rijker. CarPort Rotterdam - de nieuwe thuishaven van Porsche, Bentley en Lamborghini - is een unieke plek waar klanten en liefhebbers deze drie iconische luxemerken in alle facetten kunnen ervaren. Het volledig getransformeerde pand met vijf verdiepingen en een atrium biedt 17.500 vierkante meter aan beleving en maakt vanbuiten en binnen indruk met een exclusieve, hightech uitstraling. CarPort Rotterdam is een ontmoetings- en inspiratieplek waar klanten en liefhebbers de drie luxemerken optimaal kunnen beleven, waarbij gastvrijheid en innovatie centraal staan.

Buitenaanzicht pand carport rotterdam

Destination Porsche
Bij aankomst is direct duidelijk dat de hoofdrol bij CarPort Rotterdam is weggelegd voor de nieuwe vestiging van Porsche Centrum Rotterdam: het grootste deel van het gebouw is volledig uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van het sportwagenmerk uit Zuffenhausen. De sfeervolle ‘Porsche Platz’ in het grote atrium is de nieuwe ontmoetingsplaats voor de Porsche-community. Via de ‘pitlane’ vinden bezoekers hun weg naar verschillende ‘destinations’. Zo zijn er niet alleen speciale ruimtes voor modellen als de 911 en de Taycan, Porsche Classic, Approved en Exclusive, maar ook voor thema’s als E-performance, Tequipment en Motorsport. De hypermoderne, ruim opgezette drive-in werkplaats biedt klanten de beste service voor hun nieuwe, gebruikte of klassieke Porsche, tot schadeherstel met een eigen spuiterij aan toe.

Porsche_carportrotterdam
Porsche in showroom CarPort Rotterdam

Italiaanse passie en Britse prestige
CarPort Rotterdam is ook de nieuwe Rotterdamse thuishaven van het Italiaanse supersportwagenmerk Lamborghini en het Engelse prestigemerk Bentley. De ruim opgezette showroom van Lamborghini staat in het teken van ultieme hightech, de zo kenmerkende eigenschap van het merk. In de showroom van Bentley worden klanten en liefhebbers ondergedompeld in een bijzondere belevingswereld en kunnen ze een nieuwe Bentley tot in detail samenstellen via een state-of-the-art configurator. Voor Bentley- en Lamborghini-rijders is CarPort Rotterdam uiteraard ook het adres voor onderhoud en service.

Lamborghini_carportrotterdam
Lamborghini in showroom CarPort Rotterdam

Bentley_carportrotterdam
Bentley in showroom CarPort Rotterdam

Werkplaats_carportrotterdam
Werkplaats CarPort Rotterdam

Showroom_carportrotterdam

Taycan_carportrotterdam

Porsche_carportrotterdamnull

Porsche_carportrotterdam

Porsche_carportrotterdam

Porsche_carportrotterdam

Porsche_356_cabrio_showroom_carportrotterdam

Bentley_werkplaats_carportrotterdam

Showroom_zithoek_carportrotterdam

Porsche_showroom_header_carportrotterdamnull

Porsche_logo_groot

Bentley logo zwarte achtergrond

Lamborghini-Logo

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS