Formule 1

FOTO Grid girls: Tim Coronel en drie leuke umbrella-girls op zijn Rally Buggy

Uitgegeven door Bas Kaligis • 20 januari 2021 21:47 • Print artikel

Grid girls! Je ziet ze niet meer bij de koningsklasse van de auto- en motorsport, maar wel bij ons op RaceXpress.nl! Ook in het seizoen 2021 is er elke dag een foto van Grid girls, promotiedames, hostessen, umbrella-girls of pitspoezen te zien op RaceXpress.nl. Hoe je ze ook wilt noemen, deze dames zijn niet weg te denken uit de auto- en motorsport! Op RaceXpress tonen we geregeld beeld van vrouwelijk schoon dat we spotten op de racecircuits. De promotiedames poseren met veel plezier voor onze camera. Vandaag Tim Coronel en drie leuke umbrella-girls op zijn Rally Buggy in de spotligts.

Tim Coronel en drie leuke umbrella-girls op zijn Rally Buggy

Kijk HIER eens voor meer beelden van Umbrella girls, Grid girls, hostessen, promotiedames en pitspoezen...RaceXpress Youtube


Check ook eens ons RaceXpress Youtube-kanaal met leuke video's over auto's, autosport, Formule 1 en karting. Abonneer je dan ook gelijk even op ons YouTube-kanaal! We krijgen regelmatig fraaie video's van Formule 1-teams, zoals Red Bull Racing met Max Verstappen en de Formule E aangeleverd, maar wij maken ook onze eigen content met onder meer interviews met autocoureurs en autonieuws. Wil je niks missen, klik dan op deze link en volg ons RaceXpress YouTube-kanaal.


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS