Formule 1

FOTO Babes: zovéél Grid girls op een rijtje... we raken de tel kwijt....

Uitgegeven door Bas Kaligis • 18 januari 2021 22:35 • Print artikel

Grid girls! Je ziet ze niet meer bij de koningsklasse van de auto- en motorsport, maar wel bij ons op RaceXpress.nl! Ook in het seizoen 2021 is er elke dag een foto van Grid girls, promotiedames, hostessen, umbrella-girls of pitspoezen te zien op RaceXpress.nl. Hoe je ze ook wilt noemen, deze dames zijn niet weg te denken uit de auto- en motorsport! Op RaceXpress tonen we geregeld beeld van vrouwelijk schoon dat we spotten op de racecircuits. De promotiedames poseren met veel plezier voor onze camera. Vandaag dit lint aan Grid girls in de spotligts.

zovéél Grid girls op een rijtje... we raken de tel kwijt....

Kijk HIER eens voor meer beelden van Umbrella girls, Grid girls, hostessen, promotiedames en pitspoezen...RaceXpress Youtube


Check ook eens ons RaceXpress Youtube-kanaal met leuke video's over auto's, autosport, Formule 1 en karting. Abonneer je dan ook gelijk even op ons YouTube-kanaal! We krijgen regelmatig fraaie video's van Formule 1-teams, zoals Red Bull Racing met Max Verstappen en de Formule E aangeleverd, maar wij maken ook onze eigen content met onder meer interviews met autocoureurs en autonieuws. Wil je niks missen, klik dan op deze link en volg ons RaceXpress YouTube-kanaal.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS