Formule 1

FOTO: fotomodel Kim Feenstra, bekend van Holland's Next Top Model, Het Perfecte Plaatje en als skelet van de Masked Singer

Uitgegeven door Bas Kaligis • 16 oktober 2020 21:08 • Print artikel

Ook in het raceseizoen 2020 is de rubriek Babe of the Day te zien op RaceXpress.nl. De hostessen, pitbabes, promotiedames, umbrella-girls, grid girls of pitspoezen. Hoe je ze ook wilt noemen, deze babes zijn niet weg te denken uit de autosport! Op RaceXpress.nl tonen we geregeld beeld van vrouwelijk schoon dat we spotten op de internationale racecircuits en op alle andere auto- en motorsport gerelateerde evenementen. De dames poseren met veel plezier voor onze lens. Vandaag fotomodel Kim Feenstra, bekend van Holland's Next Top Model, Het Perfecte Plaatje en als skelet van de Masked Singer in the spotlights! Ook was ze een echte 'racebabe', want in 2018 deed Feenstra mee aan een race van de Ladies GT tijdens de Jumbo Racedagen!

Kim Feenstra fotomodel


Wil je nog meer Grid girls, promotiedames, en racebabes zien of genieten van heerlijke actie van de Formule 1, de auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS