Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

FIA WEC over de komst van Peugeot: "De kracht en ervaring bij de gekozen coureurs is groot"

Uitgegeven door Wim Boekel • 11 februari 2021 08:50

Peugeot Sport komt in 2022 naar de FIA World Endurance Championship en de 24 uur van Le Mans. Het automerk wil met coureurs als Jean-Eric Vergne, Paul di Resta en Kevin Magnussen een grote concurrent van Toyota worden in de LMH-klasse. CEO van het FIA WEC Frédéric Lequien, verwelkomt de coureurs bij zijn kampioenschap.

Peugeot_drivers_WEC_2022

“Peugeot Sport heeft een extreem sterke line-up aan coureurs aangekondigd voor haar aanval op het FIA WEC en het is fantastisch om te zien dat het merk doorgaat met het maken van progressie met de hypercar”, aldus Lequien. “De kennis en ervaring bij de gekozen coureurs is groot en ze gaan zeker een kracht worden om rekening mee te houden op het circuit. We wensen Peugeot Sport veel succes bij het afmaken van het ontwikkelingsprogramma en we kunnen niet wachten tot ze in 2022 op de grid staan.”



Ben jij al gratis lid van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS