DTM

F1-tweezitter in de DTM op de Lausitzring evenals demo met Ferrari van Red Bull AlphaTauri AF Corse

Uitgegeven door Peter Vader • 17 mei 2022 18:01 • Print artikel

MüNCHEN - Pure fanervaring: Red Bull brengt de Oracle Red Bull Racing 2-zitter naar het circuit voor de eerste DTM Duitsland-race van 20 tot 22 mei tijdens de DEKRA Lausitzring Turn 1 powered by Autohero. De omgebouwde Formule 1-auto met V10-motor is een enorme attractie voor coureurs en fans en brengt Formule 1-flair en het bijbehorende geluid naar Lausitz. De auto wordt bestuurd door voormalig Oostenrijks Formule 1-coureur Patrick Friesacher.

Pure_fanervaring_de_oracle_Red_Bull_Racing_tweezitter_DTM_Lausitzring

Frederic Elsner, Director Event & Operations van de DTM-organisatie ITR: "Dat we de F1 2-Seater zo uitgebreid kunnen gebruiken en presenteren als onderdeel van de DTM op de Lausitzring is iets heel bijzonders. We willen Red Bull hartelijk bedanken voor deze unieke fanervaring. Voor ons eerste Duitse evenement hebben we een uitgebreid fanpakket samengesteld, waar we erg blij van worden. Naast de DTM hebben we nog drie andere series aan de start, we hebben het fandorp met verschillende activatiegebieden en een fenomenaal programma op het showpodium. En tot slot is onbeperkt kamperen op het circuit weer toegestaan. We zijn allemaal vol verwachting."

SSR-Performance-Porsche-DTM-2022

Het F1 2-Seater spektakel is te beleven op vrijdag van 15:50u tot 16:50u, op zaterdag van 12:00 tot 12:45 uur en van 17:45 tot 18:30 uur en op zondag van 12:00 tot 12:45 uur. Maar voordat de auto over het 4.601 km lange circuit jaagt, zal het juweeltje eerst voor het stadion op het festivalterrein worden tentoongesteld als onderdeel van de Bundesliga-wedstrijd RB Leipzig tegen FC Augsburg, samen met een Porsche van het DTM-team SSR Performance en een Ferrari van het DTM-team Red Bull AlphaTauri AF Corse. Gerhard Berger zal aanwezig zijn bij de supportersactie in Leipzig en in de rust met een van de raceauto's het stadion inrijden.

Felipe_Fraga_Ferrari_488_Red_Bull_Nr74

Aantrekkelijke ticketaanbiedingen voor de race op de DEKRA Lausitzring Turn 1 powered by Autohero, waar de DTM Trophy en DTM Classic talent factory het seizoen beginnen, evenals alle andere raceweekenden, zijn verkrijgbaar via de DTM-ticketshop (tickets.dtm.com), de DTM-tickethotline (01806 991166) en eBay.de. Gedetailleerde informatie over de DTM en alle acht evenementen is te vinden op de website DTM.com.

Nick_Cassidy_Ferrari_488_Alpha_Tauri_Nr37

DTM logo

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS