Formule 1

F1-analist: "Max Verstappen heeft het geweldig gedaan, maar de Red Bull was kansloos"

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 2 december 2020 05:05 • Print artikel

In het programma Slipstream blikten de vaste Formule 1-analisten Allard Kalff en Kees van de Grint weer terug op het afgelopen race weekeind. Deze keer bespreken ze de Grand Prix van Bahrein. De prestatie van Max Verstappen vonden ze wel weer uitstekend, maar ze hadden meer verwacht van de strategie van Red Bull.

Max Verstappen

"Max heeft echt zijn best gedaan, maar het was gewoon kansloos", stelt Kees van de Grint. "Niks ten nadele van de prestatie van Max, maar de auto wil gewoon niet sneller. Red Bull was gewoon te langzaam en ik had ook meer van de strategie verwacht".

Allard Kalff is het helemaal met hem eens. "Als je Max dan op de boardradio hoort zeggen van we hebben niets te verliezen, dus laten we er voor gaan. Dan verwacht je echt dat ze wat met de strategie gaan doen, maar er kwam gewoon niets. Dat is echt jammer. Als je al weet dat je te langzaam bent probeer dan in ieder geval op die manier wat terug te winnen, maar dat gebeurde niet".

Youtube RaceXpress


Wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formule 1 of autosport of karting? Of van de automotive? Abonneer je dan ook eens op ons RaceXpress YouTube-kanaal! We krijgen regelmatig fraaie video's van Formule 1-teams, zoals Red Bull met Max Verstappen en de Formule E aangeleverd, maar maken ook onze eigen content met onder meer interviews met coureurs en autonieuws. Wil je niks missen, klik dan op deze link en volg ons RaceXpress YouTube-kanaal.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS