Formule 1

F1 Race Simulator huren voor optimaal vermaak

Uitgegeven door Bas Kaligis • 21 september 2021 06:05 • Print artikel

Op zoek naar de beste vormen van vermaak tijdens jouw evenement, beurs of feest? Dankzij de technologie vandaag de dag is er veel mogelijk, zo ook het racen in een heuse race simulator. Dus zoek niet verder want in dit artikel zal ik jou precies uitleggen waar jij jouw gasten perfect mee kunt vermaken. Namelijk de F1 Race Simulator, de ultieme race ervaring! Lees hieronder snel verder en kom er achter waarom deze simulatoren perfect zijn voor jouw gelegenheid en gasten.

F1 Race Simulator huren bij Urban Event

F1 Simulator voor iedere doelgroep!
Een F1 race simulator is echt geschikt voor iedere doelgroep en zal zorgen voor uitstekend vermaak. De simulatoren zijn namelijk verstelbaar voor iedere lengte of leeftijd, daardoor kan jong en oud mee doen met deze toffe activiteit. De nieuwste versie “F1 Playseat” zijn uitgevoerd met speciale draaiknoppen, met deze knoppen kunnen het stuur en de pedalen snel versteld worden voor iedereen.

Daarnaast zijn er voor de jonge coureurs (onder de 1.20m) ook speciale kussens aanwezig voor in de rug zodat zij ook het overzicht kunnen houden en beter zitten. Aan de allerjongste kinderen is uiteraard ook gedacht, denk hierbij speciale simulatoren met kleinere stoelen of de kids race simulatoren.

Alle simulatoren worden uiteraard geleverd met alle benodigde onderdelen zodat jij en jouw gasten de ultieme beleving ervaring. Alle onderdelen geven realistische force feedback zodat het echt voelt alsof jij aan het racen bent. Daarnaast wordt er ook een Playstation 4/5 bijgeleverd, een groot LED scherm plus statief en passende F1 game.

Ook levert Urban Events standaard een afgestelde stoel en VR bril zodat jij echt helemaal ondergedompeld wordt in de F1 ervaring. De installatie en levering is uiteraard inbegrepen, daarnaast kan men kiezen voor een spelbegeleider die alles juist afstelt en het geheel uitlegt/begeleid. Verdere opties zijn uiteraard te vinden op de site of op aanvraag. Ben jij nou benieuwd geworden naar meerdere opties en het bedrijf zelf? Lees snel verder want dit wordt in het volgende stuk verhelderd.

Waar huur je een F1 race simulator dan?
Bij Urban Events moet je zijn als het gaat om F1 simulatoren of andere soort simulatoren/vermaak! Urban Events beschikt over een groot aantal verschillende soorten entertainment, perfect service en uiteraard veel expertise op het gebied van simulatoren en virtual reality.

Het bedrijf zorgt ervoor dat jij jouw perfecte evenement, feest of beurs kan realiseren dankzij flexibiliteit. Heb jij vragen of wensen, zij spelen hier passend op in. De mogelijkheden zijn divers en sluiten perfect aan op elk type publiek/doelgroep.

Wat kost een F1 simulator dan? Als jij een complete set zou willen huren dan kost dit €399 per dag. Als er een tweede simulator afgenomen wordt kan deze aangeboden worden met 50% korting tegen €199,50. Als er meerdere dagen op rij gehuurd wordt zit hier ook korting aan verbonden. Daarnaast krijg je standaard een gratis zwart/wit geblokte race mat en Top Gear leaderboard geleverd bij de huur van een F1 race simulator. Voor meer informatie over opties, kosten en regelingen kan je altijd contact opnemen met Urban Events. Waar wacht je nog op?

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS