Formule 1

F1 Dutch Grand Prix op CM.com Circuit Zandvoort! Line-Up: ‘Full Throttle'! Ready for More Entertainment

Uitgegeven door Deni Volkers • 17 augustus 2022 17:31 • Print artikel

Na het succes van de vorige editie, die gewonnen werd door Max Verstappen, brengt de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix ook dit jaar het entertainment live vanaf de track en via 22 grote publieksschermen naar de stoel van de fan. Daarnaast is er gedurende het hele weekend voor jong en oud veel te beleven in de Dutch Grand Prix in de fanzone, op meerdere podia langs de baan en op 22 schermen. Met deze 22 schermen heeft de Dutch Grand Prix de hoogste schermdichtheid per strekkende meter van alle F1-circuits op de kalender.

La Fuente
‘Full Throttle Saturday Pre-Qualification Show’

'Track as a stage' en podium in Fanzone

Vanaf het speciaal ontworpen podium in het Arena-gebied, (bocht 10,11 en 12), vanaf de ‘Main Straight’ en vanaf een podium in de Fanzone, worden door onder andere Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Emma Heesters en Antoon diverse optredens verzorgd, die ook te zien zijn op de 22 schermen rondom de baan. Op de schermen is voor alle toeschouwers ook de live feed van de race te zien, ondersteunt met Engels commentaar van good old Bob Constanduros en Nederlandstalig verslag van Guy Geurts.

DJ LA Fuente in Full Throttle Saturday Pre-Qualification Show

Op zaterdag moeten de coureurs alles uit de kast halen in hun gevecht om pole-position. Een superspannend moment, waarbij ze ‘full throttle’ zullen moeten gaan voor een goede kwalificering. In de opbouw naar ultieme strijd presenteren we ‘Full Throttle Saturday Pre-Qualification Show’ met DJ La Fuente als hoofdact in de Arena. De bekende Nederlandse DJ, die op dit moment met het nummer ‘I Want You’ een internationale hit scoort, wordt ondersteund door dansers en entertainers op verschillende plaatsen op de baan.

Programma
Programma tot op heden

RaceDay: Volkslied Floor Jansen en Dutch Grand Prix Event Anthem

Floor Jansen vertolkt vlak voor de start van de Formule 1 race een bijzondere versie van het Wilhelmus onder begeleiding van het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Direct aansluitend op de prijsuitreiking volgt een optreden verzorgd door een DJ van wereldfaam. Deze artiest wordt aangeboden door Heineken, naamgevend partner van Dutch Grand Prix. Van dezelfde artiest presenteren we op vrijdag 2 september ook de Event Anthem van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022.

Fanzone
In de fanzone is veel te beleven voor jong en oud. Hier staat een prachtig model Formule 1 auto, doe je mee met het F1-bandenwisselspel, stap je in het reuzenrad vanwaar je prachtig uitzicht hebt over het circuit en het strand of race je virtueel over het circuit in 1 van de vele E-sport racesimulatoren. Ook is de Fanzone de plek voor interviews met coureurs. Welke dit zijn wordt later bekend gemaakt, net als de diverse optreden van artiesten op de verschillende podia. Tot slot Radio 538 maakt live radio vanuit de Fanzone. Met bekende racefans, artiesten en vrienden van de show brengt de radiozender de sfeer vanaf het racefestival bij de luisteraars thuis.

Het feest compleet met Zandvoort Beyond
Voor alle bezoekers die na afloop niet direct naar huis gaan, is er meer dan genoeg te doen in de Zandvoort. ‘Zandvoort Beyond’ biedt de hele maand augustus al een zeer compleet aanbod van side events aan, net als tijdens het raceweekend. Zie programma hier: https://zandvoortbeyond.nl/

Emma Heesters

Mental Theo

Antoon

Stuk

Joël Borelli

Xander de Buisonjé

Kris Kros Amsterdam

Lucas & SteveLike en follow de line-up voor de Heineken Dutch Grand Prix:

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS