Formule 1

Ex-Mercedes aerodynamicus onthult de geheimen van de baanbrekende Ferrari F1-75

Uitgegeven door Peter Vader • 21 februari 2022 09:05

Het Italiaanse Formule 1-team Scuderia Ferrari liet vorige week zijn nieuwe auto zien, de F1-75. Het team deed vervolgens een shakedown-filmdag met de auto op de Fiorano-testbaan. En aansluitend hierop onthulde een ex-Mercedes F1 aerodynamicaspecialist de geheimen van de Ferrari met een diepgaande analyse.

Ferrari_F1-75

In tegenstelling tot sommige teams die digitale weergaven van vroegere versies of de gebruiken, onthulde het Ferrari F1-team de kleurstelling en de nieuwe 2022-auto op wat lijkt op de daadwerkelijke auto. Meteen lijkt de auto er ongelooflijk anders uit te zien, en sommigen noemen het unieke F1-75-ontwerp zelfs baanbrekend, aldus een bericht van TheJudge13. Het is in ieder geval duidelijk anders dan de anderen, met een concept met dubbele neus en ongebruikelijke sidepods.

Voor komend 2022-seizoen wordt de Ferrari F1-75 bestuurd door Carlos Sainz Jr en Charles Leclerc. Een voormalig Mercedes-ontwerper en aerodynamicus onthulde zijn gedachten over de geheimen van de Ferrari-auto op zijn YouTube-kanaal en die willen wij van RaceXpress graag even met u delen:

Neem even de tijd voor de 29 minuten durende YouTube video (in Engelse taal) van KYLE.ENGINEERS met de analyse over de nieuwe, baanbrekende Ferrari F1-75:



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS