Formule 1

Ex- Ferrari F1-rijder: "Zijn resultaten laten zien dat Ferrari de juiste keuze heeft genomen om zijn contract niet te verlengen"

Uitgegeven door Bart • 19 september 2020 06:08 • Print artikel

Felipe Massa steunt de beslissing van Ferrari om aan het einde van het seizoen afscheid te nemen van Sebastian Vettel. De Braziliaanse oud-coureur van Ferrari kan het maar moeilijk aanzien hoe Ferrari race na race loopt te ploeteren. Een nieuwe coureur kan daar verandering in brengen en dus moet de 33-jarige Duitser plaatsmaken.

Ferrari


"Niemand ziet de problemen van Ferrari graag", zegt Massa in gesprek met Globo. "Het is een buitengewoon team. Zonder twijfel anders dan alle andere teams. Het is bijna een geloofsovertuiging."

Volgens Massa is vernieuwing hard nodig. "Vettel's tijd is voorbij. Zijn resultaten van dit jaar laten zien dat Ferrari de juiste keuze heeft genomen om zijn contract niet te verlengen. Carlos Sainz is een goede opvolger, jong en met ruimte om te groeien. Natuurlijk heeft hij wel een competitieve auto nodig, maar ik hoop voor hem en Ferrari dat ze dat voor elkaar krijgen."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS