Formule 1

Elf Marc VDS Racing Team van Marc Van Der Straten klaar voor speciale parade tijdens 24 uur van Spa

Uitgegeven door HJ van Keulen • 24 juni 2024 12:22

Elf Marc VDS Racing Team-sterren Sam Lowes, Tony Arbolino en Filip Salac zullen autosportfans in vervoering brengen wanneer ze deze week in België deelnemen aan de openingsparade van het iconische CrowdStrike 24 Uur van Spa endurance-evenement. Marc Van Der Straten is enthousiast.

Elf Marc VDS Racing Team

Alle drie nemen ze woensdag (26 juni) deel aan de parade. Het speciale evenement verlaat het legendarische circuit van Spa om 16.30 uur plaatselijke tijd en arriveert om 17.40 uur in het centrum van de stad.

Lowes, die het voortouw neemt in het eerste seizoen van het Elf Marc VDS Racing Team in het WorldSBK-kampioenschap, zal samen met het Moto2-duo Arbolino en Salac en de Boutsen VDS-coureurs deelnemen aan de parade die hen naar de Place Royale van Spa zal leiden, waar ze fans zullen ontmoeten voor handtekeningen- en fotosessies.

De parade van woensdag is het tweede opeenvolgende jaar dat het Elf Marc VDS Racing Team trots is om deel uit te maken van de populaire parade na de fantastische ontvangst tijdens het evenement van 2023.

Elf Marc VDS Racing Team

De CrowdStrike 24 uur van Spa is de tweede ronde van de Fanatec GT World Challenge Endurance en het Boutsen VDS-team hoopt op een succesvolle deelname op de F1-omloop in de Belgische Ardennen.

Ter herinnering: het team is een ambitieus project dat wordt geleid door twee ervaren teams, het Marc VDS Racing Team en het Boutsen Racing Team. De samenwerking begon eind 2022 en dit seizoen jaagt het BOUTSEN VDS op succes in zowel de Fanatec GT World Challenge Endurance & Sprint als de Lamborghini Super Trofeo.

Het team neemt deel aan de CrowdStrike 24 uur van Spa met twee Mercedes AMG GT3, in de Pro-klasse met Max Götz, Thomas Drouet en Ulysse De Pauw (Mercedes #9) en in de Silver-klasse met Aurelien Panis, Cesar Gazeau, Roee Meyuhas en Sebastien Baud (Mercedes #10).

Elf Marc VDS Racing Team

"Het is een grote trots om de kleuren van mijn drie teams in de straten van Spa te zien", zegt Marc Van Der Straten. "Voor het tweede jaar op rij zullen onze rijders deelnemen aan dit speciale evenement. Het is een grote trots en plezier om de kleuren van mijn drie teams op zowel twee als vier wielen in de straten van Spa te zien. Vorig jaar was een onbeschrijfelijke ervaring. De ontvangst door de fans was heel hartelijk en we voelden ons meteen thuis. Ik ben ervan overtuigd dat het dit jaar hetzelfde of zelfs beter zal zijn! Tot ziens in Spa!"

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS