Formule 1

"Een set-up die Verstappen-specifiek is, kan het probleem zijn..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 28 oktober 2020 15:44 • Print artikel

Max Verstappen reed wederom naar een gedegen uitslag tijdens de Grand Prix van Portugal (check hilarische audio). Zijn teamgenoot Alex Albon werd door de Nederlandse F1-coureur op een ronde gezet. Het laat zien in welk lastig pakket het management bij Red Bull zit. Volgens Mika Hakkinen is het grootste probleem dat Red Bull maar één auto heeft in handen van Max Verstappen.

Formula One Max Verstappen Red Bull Racing

“Red Bull lijdt eronder van het hebben van één competitieve auto in vele races en opnieuw zagen we een lastige race voor Alex Albon, die op een ronde achterstand van zijn teamgenoot Max Verstappen eindigde”, vertelde Hakkinen in zijn column voor Unibet. “Het is ongebruikelijk omdat het een capabele coureur is, net zoals Pierre Gasly die hem voorging. Toch lijkt het rijden in de tweede Red Bull het probleem te zijn. Ik ben er zeker van dat Christian Horner onderkent hoe belangrijk het voor hen is om een oplossing te vinden.”

“Een set-up die Verstappen-specifiek is, kan het probleem zijn en het is echt opvallend hoeveel meer competitief Pierre is sinds zijn terugkeer bij Red Bull’s junior team."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS