Autosport NL • NK Rally

Dutch Legend Rally uitgesteld naar 2022: "Een Brabantse rallysport-klassieker in een nieuw jasje gieten"

Uitgegeven door Johan Vis • 7 maart 2021 21:22 • Print artikel

Door de aanhoudende gezondheidscrisis die ons land nog steeds in zijn greep houdt, heeft de organisatie van de Dutch Legend Rally beslist om de eerste editie van de wedstrijd uit te stellen naar 7 mei 2022.

Dutch_Legend_Rally

De Stichting Autosport Promotie Nederland wil een Brabantse klassieker in de nationale rallysport in een nieuw en modern jasje gieten. De eerste editie van de Dutch Legend Rally zou op 8 mei verreden worden, als een shortrally. Als nieuw evenement zou de wedstrijd, gereden vanuit Raamsdonksveer, nog niet meetellen voor een nationaal kampioenschap.

Door de Covid-maatregelen is het voor de organisatie momenteel onmogelijk om de wedstrijd op een optimale manier voor te bereiden. Bovendien wil de organisatie de eerste editie natuurlijk plaats laten vinden met toeschouwers, wat momenteel zeker niet haalbaar is. Omdat veel organisatoren hun evenement naar het najaar verschuiven, werd beslist om de kalender niet bijkomend te belasten, ook omdat de rally dan in het oogstseizoen verreden zou worden.

De organisatoren van de Dutch Legend Rally zullen iedereen op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen in de voorbereiding van de eerste editie op 7 mei 2022.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS